Lær at købe webhotel

Lær at købe webhotel

posted in: Hobby | 0

Har du allerede eller skal du til at lave din egen hjemmeside, så kan du ikke komme udenom at skulle købe webhotel og domæne, da dette er centrale elementer til enhver hjemmeside eller webshop.

I denne guide vil vi lære dig, hvordan du køber webhotel, så du får købt det rigtige webhotel til din rigtige pris og kvalitet første gang.

Er teknologien den rigtige?

Det er utrolig vigtigt, at du vælger det rigtige webhotel første gang. Er du først i gang med din hjemmeside, så kan det nemlig være rigtig svært at skifte webhotel, da det vil betyde, at du også skal hen og flytte hele din hjemmeside alt dens indhold. Derfor, være omhyggelig når du vælger webhotel til din hjemmeside eller webshop.

Det første du skal have styr på er om den den teknologi din hjemmeside kræver understøttes af webhotellet. Alle hjemmesider skal bruge HTML og CSS, og det er som standard altid muligt på alle webhoteller. Men har f.eks. lavet en hjemmeside i WordPress, så er det også vigtigt at webhotellet understøtter PHP og MySQl. Derudover kan det være en fordel, hvis webhotellet har en 1-click installation til WordPress, så du slipper for at skulle installere hjemmesidesystemet selv.

Nogle hjemmesider er også bygget med .NET teknologi, og i det tilfælde er det selvfølgelig også vigtigt at du får købt et webhotel der understøtter dette. Skriv altid til webhoteludbyderen, hvis du er i tvivl om hvad de understøtter og hvad de ikke gør. Beskriv evt. din hjemmeside og det system du bruger og spørg om det vil fungere med deres webhotel.

Vælg den rigtige pris!

Når du har fundet en række potentielle webhoteludbydere, så er det på tide at du ser på prisen. Der er nemlig som så mange andre steder stor forskel på prisen fra webhotel til webhotel, og der er ingen grund til at betale for noget du ikke får brug for. Langt de fleste vil aldrig få brug for mere end et webhotel til 8-20 kr. per måned.

Prisen afhænger typisk af hvor meget plads du får, om der er ubegrænset trafik samt hvor mange domæner du kan have plads til på webhotellet. Hvis du ikke er en virksomhed og ved at du ikke skal have mere end én hjemmeside på dit webhotel i fremtiden, så kan du sagtens nøjes med de mindre løsninger til prisen nævnt før – Du kan altid opgradere, hvis du får brug for det!

Når du køber webhotel køber du typisk også domæne samtidig. Et .dk domæne koster 45 kr. om året, og nogle gange er det første år inkluderet i prisen på webhotellet når du køber webhotel.

Vælg en god udbyder!

Men hvad er en god udbyder egentlig? I vores optik er en god udbyder, en udbyder, som har en høj kundetilfredshed, da høj kundetilfredshed er et udtryk for at udbyderen holder hvad de lover og giver en god service.

Man kan bruge Trustpilot til at finde ud af, hvem der egentlig performer godt på kundetilfredsheden. Vi kan anbefale at du bruger denne side med de bedste webhoteller, hvor alle webhoteludbyderes trustpilotscores er samlet i en tabel. Det giver et godt overblik, og du kan nemt pege den udbyder ud som gør det bedst.

Vi har fundet denne video på nettet for alt hvad vi beskriver ovenfor også beskrives og forklares ret godt:

 

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.