hækle

Lær at være kreativ online (hækle og strikke)

posted in: Hobby | 0

Hvis du gerne vil lære at være mere kreativ, så har det aldrig været nemmere at komme i gang end nu. Før i tiden skulle man besøge et bibliotek for, at finde en bog om hvordan man strikker eller hækler, eller man skulle lede igennem en masse blade for, at lære mere om de to forskellige teknikker.

Der er mange som med skræk tænker tilbage på deres skoletid, hvor de skulle lære at strikke, men i dag er det meget nemmere at finde en masse muligheder online for, at lære at være mere kreativ. Du kan blandt andet deltage i et kursus på WeTeach.

YouTube videoer kan hjælpe dig i gang

Et af de bedste steder at starte hvis man vil lære at være kreativ online, er YouTube. Der er millioner af videoer på YouTube, hvor du kan lære alt fra hvordan du bliver bedre til at strikke eller hækle, til hvordan du maler de flotteste landskabsmalerier.

Det gode ved YouTube er, at der er så mange forskellige personer som tilbyder træningsvideoer, så hvis man har lidt problemer med at følge med i en type video, så kan man helt sikkert finde en masse andre videoer. Det gode ved YouTube er også, at hvis du ser en video på YouTube, kan du hele tiden spole tilbage for, at gense hvordan en speciel teknik skal udføres.

Billede forklaringer gør at du ikke behøver at være fysisk til stede

Udover YouTube, så er der også rigtig mange forskellige hjemmesider på nettet, hvor man kan finde billede forklaringer. Det kan du for eksempel finde på hjemmesiden WeTeach. Sider som denne har ofte en meget let forstålig tekst med billeder, der præcist viser hvordan du for eksempel skal holde på dine strikkepinde, eller hvordan din maske skal se ud.

Pinterest er det alternativ som de færreste kender til

Det lyder måske lidt underligt at sige, at du skal kigge på Pinterest når du vil lære at være kreativ. Men det kan ofte være en god ide, at finde nogen som har lavet noget lignende det du gerne vil kaste dig ud i, og så lade dig inspirere af denne person. Derfor kan det være en rigtig god ide at kigge på Pinterest, da siden er fyldt med inspirerende ideer som måske kan sparke din egen kreativitet i gang.

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.