Lær at male

posted in: Hobby, Hus og have | 0

Har du altid godt kunne tænke dig at lære at male? Så læs med her, hvor vi giver dig en række gode muligheder for at lære at male.

Du vil i denne guide ikke lære at male, da det er umuligt at beskrive med ord, hvordan du anvender de forskellige maleteknikker og farvekompositioner. Istedet vil vi give dig et par gode steder på nettet, hvor det er gjort nemt at lære at male for begyndere.

Lær at male på engelsk

Der findes rigtig mange gratis undervisningsvideoer på nettet, hvor du kan lære at male helt gratis. På Youtube er det især Bob Ross, som man støder på, når man søger efter videoer om at male. Nedenfor har vi fundet den første video i en lang række af undervisningsvideoer, hvor Bob viser, hvordan man maler et trælandskab. Du kan selv selv resten af hans videoer på Youtube og derved lære at male uden at bevæge dig udenfor hjemmest fire vægge.

Selvom videoerne er af en ældre dato, så er det først nu, at de er blevet tilgængelige for alle via YouTube. Videoerne er meget lærerige og er du ikke bange for at blive undervist på engelsk, så kan det være en oplagt mulighed for at lære at male.

Lær at male på dansk

Ønsker du at lære at male på dansk, så findes der også masser af muligheder. Hos FOF kan du eksempelvis komme på malerkurser af forskellige længder og forskellige sværhedsgrader. Der er både kruser for begyndere og let øvede. Disse kurser er dog ikke gratis, og du kan læse mere om prisen på FOF´s hjemmeside.

Du kan også lære at male online på dansk med onlinemalerskolen.com lige her: Lær at male på dansk online. På Onlinemalerskolen lærer du igennem over 40 undervisningsvideoer alt om materialevalg og teknikker. Onlinemalerskolen er ikke gratis, og du skal således betale et beløb, hver måned for at have adgang til alle videoerne.

 

Har du selv nogle gode ideer til, hvordan man kan lære at male, så skal du være velkommen til at dele dem med vores læsere i kommentarsporet nedenfor.

 

 

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.